Taylor

Deze knappe kater van 9 jaar oud is bij ons binnengekomen nadat er afstand van hem is gedaan. Helaas zit Taylor hier al een behoorlijk lange tijd. Taylor heeft namelijk diabetes. Het heeft lang geduurd voordat dit stabiel werd, en helaas moet hij alsnog twee keer per dag op vaste tijdstippen insuline gespoten krijgen. Dit maakt het dus ook lastiger om Taylor te plaatsen. Erg jammer vinden wij, aangezien het een enorm leuke kat is.

Taylor is vooral erg van het knuffelen. Wij denken dat een huisje en liefdevolle baasjes hem ook meer rust gaan geven, en dit hopelijk resulteert in een betere suikerspiegel. Hij vindt andere katten niet zo leuk en ook honden en kleine kinderen zullen geen match voor hem zijn. Taylor zou het beste als kat alleen geplaatst kunnen worden. Ook plaatsen we hem om zijn diabetes uitsluitend als binnenkat.

We zoeken voor hem dus iemand die twee keer op een dag op vaste tijdstippen zijn insuline kan toedienen. Ook krijgt hij aangepast voer, dat op dezelfde vaste tijdstippen gegeven wordt, en mag hij niks lekkers. Ook is het van belang dat hij regelmatig langs de dierenarts gaat om zijn bloed te controleren. Bij plaatsing zullen wij de eerste controles uiteraard op onze kosten nemen. We willen gewoon niets liever dan hem een gouden mandje geven.

Heeft u vragen over Taylor? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een eventuele kennismaking!