Djaro

Djaro is een Stafford kruising van pas 1 jaar oud, die zich eigenlijk nog gedraagt als een pup die midden in de pubertijd zit. Hij is bij ons binnengebracht als ‘zwerver’. Hierdoor weten wij helaas niks over zijn verleden.

Wij hebben Djaro leren kennen als een leuke, blije hond. Met zijn vrolijkheid en gekke capriolen weet hij al snel een glimlach op je gezicht te toveren. Deze charmeur is dol op aandacht, spelen en knuffelen. Hij vindt het heerlijk om lekker rond te snuffelen tijdens een wandeling of te spelen op het grasveld. Wel merken wij dat hij niet zo veel geleerd heeft, waardoor hij in nieuwe situaties erg onzeker is/nerveus wordt. Dit uit zich in het tegen je op springen, het aan je vast klampen en speels happen. Belangrijk is voor een nieuwe eigenaar om hier wel gelijk consequent mee om te gaan en Djaro te leren dat hij dit niet mag doen. Gelukkig is hij goed te trainen en dol op speuren.

Djaro vindt het leuk om nieuwe dingen te leren, gelukkig maar, want dat is ook nodig. Hij kan nog wel wat sturing gebruiken, alleen vergt dit bij hem wel een hoop geduld en zal hij in kleine stapjes elke dag een beetje vooruitgang boeken.

Doordat hij nagenoeg niks geleerd heeft, zullen wij hem niet plaatsen bij kinderen of andere huisdieren. Voor Djaro zoeken wij een ervaren eigenaar van dit ras en die actief met hem aan de slag wil gaan. Wij weten zeker dat je er dan een onwijs leuke stabiele hond voor terug gaat krijgen. Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Dan horen wij graag van jou!