Jody

Jody is een vrolijke, blije chihuahua. Hij vindt het heerlijk om geaaid te worden of samen te wandelen, maar het allerliefst ligt hij toch bij jou op schoot om geaaid te worden of om lekker te slapen.

Jody is bij ons binnengekomen nadat zijn eigenaar wegens gezondheidsredenen niet meer voor hem kon zorgen. Hij moest de eerste dagen wel heel erg aan ons wennen. Zo vond hij alle nieuwe mensen om zich heen vreemd en heel spannend. Gelukkig kreeg hij al snel in de gaten dat wij geen kwade bedoelingen hebben en kwam hij al gauw bij ons om lekkers aan te nemen. Inmiddels staat hij al vrolijk op ons te wachten om te gaan wandelen, maar als hij de kans krijgt springt hij eerst even op schoot om te knuffelen.

Hij heeft bij zijn vorige eigenaar samengewoond met een andere hond en twee katten, waar hij goed mee overweg kon. Inmiddels is hij 10 jaar oud en nog helemaal gezond. Wij verwachten dat hij wel opnieuw kan wennen aan het samen leven met een andere hond en/of kat. Hij is niet gewend aan kinderen, hier zullen wij hem dan ook niet bij plaatsen omdat dit voor hem net wat te druk zal zijn.

Durf jij Jody een kans te geven om jou te leren kennen? Dan zal je er een vrolijke senior voor terugkrijgen, die nog volop van het leven geniet. Ben jij nieuwsgierig geworden naar Jody? Neem dan eens contact met ons op!