Django (GEADOPTEERD)

Deze vrolijke Amerikaanse Stafford kan geen genoeg krijgen van zijn speelgoed of een spelletje apporteren. Hij heeft het liefst de hele dag een speeltje in zijn bek. Tenzij hij mee mag wandelen, want dan heeft hij geen tijd voor zijn speelgoed, dan zijn alle geuren veel interessanter.

Django is bij binnengekomen als ‘zwerver’. Hierdoor weten wij helaas niks over zijn verleden. Wel merken wij dat hij goed is opgevoed. Zo kent hij de basiscommando’s en luistert hij goed. Ook loopt hij netjes mee aan de lijn. Hij reageert niet op het verkeer en kan hij andere honden aan de lijn prima negeren. Ook is hij gewend aan autorijden. Django is geschat op zeven jaar.

Django vindt het wel spannend als hij enthousiast aangehaald word door mensen die hij niet kent of als hij dan onverwachts aangeraakt of geaaid word. Hij laat dit dan duidelijk merken door even bij jou weg te lopen. Hij komt dan op zijn tempo vanzelf weer bij jou terug om het contact te zoeken.

Doordat wij niks over zijn achtergrond weten zullen wij hem niet plaatsen bij jonge kinderen, honden of katten. Hij kan eventueel wel bij oudere kinderen geplaatst worden. Mits zij opgegroeid zijn met honden. Het zal voor hem erg fijn zijn als er een tuin aanwezig is waar hij ook lekker in mag spelen.

Kortom, ben jij opzoek naar een leuke, vrolijke en stabiele stafford? En zie jij Django al bij jou wonen? Neem dan contact met ons op om een kennismaking in te plannen!