Vacature algemeen bestuurslid

Wij zijn

Wij zijn Stichting Dierentehuis Ter Marse uit Stadskanaal. Opgericht in 1968.  En sinds 2006 gevestigd in Stadskanaal aan de Stelmaker 10.

Met een enthousiast en bescheiden team van mensen maken wij ons dagelijks sterk voor de veiligheid en verzorging van dieren (in nood). Met 6 vaste medewerkers, ± 45 vrijwilligers en 5 bestuursleden (onbezoldigd) leveren wij een bijdrage aan het welzijn van dieren in ons werkgebied.
Dit geldt zowel voor de opvang en (medische) verzorging van dieren in het asiel als ook voor het vervoeren van de dieren door de dierenambulance. Ook hebben wij een pension voor honden en katten.

Wij staan en gaan voordierenwelzijn

De Stichting heeft als belangrijkste doelstelling om thuisloze honden en katten op te vangen in haar werk- en verzorgingsgebied: gemeente Borger-Odoorn, gemeente Midden-Groningen, gemeente Stadskanaal, gemeente Westerwolde.

En wij vinden dat ieder dier recht heeft op goede voeding, (medische) verzorging en een warm onderkomen. Het regelen van tijdelijke opvang zien wij als onze persoonlijke en maatschappelijke plicht.


Wij zoeken voor ons bestuur een algemeen bestuurslid

Heb jij een hart voor dieren en wil jij je belangeloos inzetten voor het welzijn van dieren in onze regio? Heb je er dan wel eens aan gedacht om toe treden tot ons lokale stichtingsbestuur?

Door het aftreden van 1 bestuurslid zijn wij met ingang van januari 2024 op zoek naar een algemeen bestuurslid (onbezoldigd). We horen graag van jou welke expertise en bijdrage jij kunt gaan toevoegen.

Het bestuur vergadert 1x per maand (1,5 uur) en in de tussenliggende periode zorgen we met ons allen dat acties proactief opgepakt en afgehandeld worden.

Heb jij belangstelling?

Stuur dan jouw motivatiebrief + cv naar ons voor 1 december 2023.
Deze kun je sturen naar: secretariaat@termarse.nl.


En mocht je nog vragen hebben dan kun je bellen met Gerda Hulshof (voorzitter) via 0652340034
of met Henk van Wijk (secretaris) via 0612640851.