Tommy

Kijk hem eens verwachtingsvol kijken totdat hij iets lekkers krijgt. Voor wat lekkers wil hij graag werken, hij geniet hier dan ook echt van. Verder gaat hij het liefst zijn eigen gang en gaan er veel dingen op zijn tempo. Dat mag ook als je acht jaar bent.

Tommy is bij ons binnengekomen als ‘zwerver’. Hij is niet meer opgehaald door zijn eigenaar. Hierdoor weten wij helaas niks over zijn verleden. Wij hebben Tommy leren kennen als een hond die een beetje eenkennig en angstig is. Hij moet gewoon even in de gaten hebben dat je geen kwade bedoelingen hebt. Dan komt hij al snel bij je en is hij de volgende keer ook blij om je te zien. Zo staat hij ons al kwispelend en piepend op te wachten als hij weet dat hij de kennel uit mag. Hij laat zich prima even aaien ,maar hij houd niet van hele knuffelsessies.

Verder kent hij de basiscommando’s en luistert hij goed naar zijn naam. Gelukkig is hij dol op lekkers en kan je hiermee een hele hoop met hem bereiken en zijn vertrouwen winnen. Tenslotte gaat liefde ook bij hem door de maag. Dit gezegd te hebben, is zijn gewicht wel een aandachtspuntje. Gelukkig vindt hij het wel leuk om te wandelen of bij ons op het grasveldje lekker even rond te snuffelen. Daarom zoeken wij voor hem wel een huisje waar hij ook lekker in de tuin mag rondsnuffelen.

Zoals al gezegd houd hij van wandelen. Hij loopt aan de lijn netjes met jou mee. Verder reageert hij niet op auto’s, fietsers en voetgangers. Hij is een beetje wisselend met andere honden. Hij kan wel bij een andere hond geplaatst worden mits de andere hond veel van hem zal accepteren.

Wij zullen Tommy niet bij kinderen plaatsen. Dit zal hij te spannend vinden. Hoe hij op katten reageert is niet bekend. Uiteraard kan dit getest worden. En een afgezette tuin is wel een vereiste.

Denk je dat Tommy bij jou past? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking