Sjors

Onze hond is van nature heel speels en liefdevol zodra hij mensen leert kennen, maar hij gaat ook gepaard met angsten die extra naar voren komen in deze stressvolle periode. Het is voor ons hartverscheurend om hem in deze toestand te zien, wetende dat hij niet het geluk ervaart dat hij verdient.

We willen er zeker van zijn dat onze hond een omgeving krijgt waarin hij zich veilig en gelukkig voelt, zelfs als dat betekent dat wij niet degenen zijn die hem die omgeving kunnen bieden. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij goed terechtkomt en dat hij de zorg en liefde ontvangt die hij nodig heeft.

Sjors is een prachtige kleine hond met een hart van goud. Hij is zachtaardig en zal nooit een vlieg kwaad doen. Sjors geniet met volle teugen van het leven. Hij houdt ervan om door hoog gras te huppelen en maakt graag lange wandelingen, vooral als het buiten rustig en stil is. Rennen en zwemmen in de natuur maakt hem ook helemaal gelukkig. We zeggen altijd dat Sjors in zijn element is als een vis in het water. Hij houdt ervan om in plassen water te liggen, vooral nu het weer warmer wordt.

Wanneer Sjors je eenmaal kent, komt zijn speelse en vrolijke karakter naar boven. Hij wordt dan een beetje ondeugend en tovert een lach op je gezicht met zijn grappige fratsen. Elke keer als je thuiskomt, of het nu van boodschappen doen of van werk is, zal hij je verwelkomen met een vreugdedans. 

We willen dat Sjors de vreugde ervaart die hij verdient. Met liefdevolle eigenaren en een geschikt thuis zal Sjorsie opbloeien en de hond worden die hij verdient te zijn. We willen u bedanken voor uw begrip in deze moeilijke tijd. Mocht u suggesties hebben of iemand kennen die onze hond een liefdevolle thuissituatie kan bieden, dan stellen we dat zeer op prijs.

Met vriendelijke groet,

Johan en Jantine Burger

Contact: Johan Burger U1enjann@outlook.com