Rex

Zie deze knappe Rex eens kijken, wachtend totdat zijn balletje weer wordt weggegooid. Ja want balletjes apporteren is een hobby waar hij geen genoeg van kan krijgen. Hij weet dan ook van geen ophouden. Tijdens het spelen of apporteren kan hij erg lomp en springerig zijn.

Van Rex is er afstand gedaan wegens een verandering in de gezinssituatie. Hierdoor kunnen zij hem niet meer bieden wat hij nodig heeft. Hij is een Duitse herder van ruim drie jaar oud. Hij is wat onzeker naar vreemden en in nieuwe situaties. Zo moet hij altijd even wennen aan nieuwe mensen. Als hij weet dat ze hem geen kwaad zullen doen, dan is het al snel goed.

Ook trekt hij behoorlijk aan de lijn. Gedurende de wandeling wordt hij rustiger. Hij kan dan ook echt genieten van het wandelen. Ook tijdens het wandelen is hij onzeker als hij verkeer tegen komt. Hij is een beetje angstig voor auto’s. Ook op fietsers en voetgangers reageert hij. Dan trekt hij behoorlijk aan de lijn. Als ze gepasseerd zijn, dan loopt hij weer rustig mee.  

Rex heeft, net als meerdere duitse herders dat hebben, last van een huidprobleem. Hiervoor staat hij op een dieetvoeding. Dit zal hij de rest van zijn leven moeten houden.  Ook is hij bekend met oor problemen. Inmiddels gaat het goed met zijn oren en is zijn huid gelukkig rustig.

Voor Rex zoeken wij een eigenaar die geen jonge kinderen of katten heeft. Die ervaring heeft met herders en actief met hem aan de gang wil gaan. Denk jij dat jij de geschikte match voor hem bent? Neem dan contact met ons op!