Pleeggezinnen gezocht!

Voor de opvang van moederpoezen met kittens, moederloze kittens en het socialiseren van kittens zijn wij op zoek naar pleeggezinnen.
Zoals ieder jaar zal onze opvang straks ook weer vol komen te zitten met kittens (met of zonder moederpoes). Hoewel ze alle verzorging krijgen die nodig is, is niets fijner dan hun op te laten groeien in een huiselijke omgeving, waar de moederpoes in alle rust haar kittens groot kan brengen en/of kittens de basis meekrijgen en zich ontwikkelen tot sociale kittens.

Wat verwachten wij van u:

– Eigen vervoer is wenselijk; voor de entingen en evt. controles bij de opvang of de dierenarts (Dit zal plaatsvinden op de donderdag ochtend).
– Woonachtig in Stadskanaal of omgeving.
– Voor het opvangen van een moederpoes met kittens is een aparte ruimte gewenst, zodat ze geen stress heeft van evt. andere huisdieren. Kittens zonder moederpoes
kunnen evt. in een grote bench in een leefruimte staan.
– Oog voor hygiëne.
– Gezondheid van de kittens in de gaten houden. (Weeglijst/ontwormingslijst bijhouden, bij afwijkingen contact met vaste medewerker).
– Tijd investeren; kittens blijven tot 12 weken in een pleeggezin. Vanuit het pleeggezin worden kittens geplaatst of gaan ze naar het asiel om op zoek te gaan naar een nieuw thuis.

Wat bieden wij u:

– Deskundige begeleiding.
– Een gemotiveerd en gezellig team.
– Alle benodigdheden voor het opvangen en verzorgen van kittens.

Interesse?

Heeft u na het lezen van dit bericht interesse gekregen om als pleeggezin voor ons aan de
slag te gaan? Neem dan a.u.b. contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens
openingstijden op nummer 0599-614905 of mail uw gegevens met telefoonnummer naar
dierentehuis@termarse.nl. Alvast heel erg bedankt.