Odin

Zie deze knappe jongeman eens verwachtingsvol kijken. Lieve Odin is een herder kruising van pas 2 jaar oud die bruist van de energie, meerdere keren per dag komt hij eruit en dat is hij ook nodig. Naast dat hij dol is op zijn dagelijkse wandelingen in het bos, zal hij ook mentaal uitgedaagd moeten worden. Denk hierbij aan zoek- en snuffelspelletjes.

Wat wij weten van Odin is dat hij absoluut geen beste vriendjes is en kan worden met katten, dit blijft hij te leuk ‘speelgoed’ vinden en is hier ook niet uit te halen. Wij zullen hem dus niet plaatsen in een huis waar al katten zijn. Odin is wisselend in zijn reactie naar andere honden, met de juiste begeleiding zou hij samen kunnen leven met een andere hond, maar het liefst plaatsen wij hem als hond alleen. Dit omdat hij echt nog wel de nodige sturing nodig heeft om andere honden rustig te laten passeren.

Lieve, gekke Odin is zoals een echte herder, erg leergierig. Wanneer wij met hem trainen is hij helemaal in zijn element! Graag laten wij dit zien bij een eventuele kennismaking. Naast het wandelen, spelen en trainen is er nog iets waar Odin dol op is; Knuffelen! Heerlijk vindt hij het om aangehaald te worden. Ook tijdens de wandelingen zoekt hij zijn plekjes op om even te gaan liggen en aangehaald te worden.

Kortom, voor Odin zijn wij opzoek naar een eigenaar die ervaring heeft met herders, geduldig en consequent is. Die een rustig huishouden heeft zonder katten, honden en jonge kinderen (hier is Odin echt te druk voor). Denk jij dat je Odin kan bieden wat hij nodig heeft? Neem dan contact met ons op!