Noekie

Woest was ze toen ze met haar kleintjes bij ons binnen kwam. Eerst dachten we dat ze zo boos reageerde omdat wij iets van haar kleintjes wilden. Pas weken nadat wij de kleintjes van haar hebben gescheiden heeft ze een klein beetje contact met ons gezocht.

Wekenlang is ze woest geweest op alles en iedereen. We hebben haar zelfs een aantal weken als boerderijkat bij ons op de site gestaan. Langzamerhand begon ze te begrijpen dat ze ook iets minder heftig hoeft te reageren als ze iets niet wil. Uiteindelijk liet ze een van onze verzorgers zover bij haar komen dan ze wat lekker voor haar neus neergelegd kon worden. Uiteindelijk hebben wij besloten om haar dan toch maar naar de plaatsbare afdeling te brengen. Hier deelt ze een ruimte samen met een aantal andere katten.

Dit vond ze allemaal heel spannend. Na een aantal weken geduldig te hebben gewacht heeft ze bewezen dat ze wel geaaid wil worden. Nog wel onder de voorwaarde dat ze je vertouwt en je wat lekkers heeft. Ze is 3 jaar en heeft nog een heel leven voor zich.

Ze accepteert de andere katten prima in haar verblijf. Voor haar zal het weleens goed kunnen zijn dat er bij haar nieuwe thuis al een sociale kat aanwezig is. Een huisje delen met honden en/of kinderen is voor haar geen goed plan.

Kortom Durf jij het vertrouwen van Noekie voor je te winnen? Neem dan eens contact met ons op!