Musty

Een leuk sociaal poesje die altijd graag even de kat uit de boom kijkt. Nieuwsgierig kijkt ze op een afstandje als we haar verblijf in komen. Terwijl de andere katten dan naar ons toekomen voor wat lekkers of om te knuffelen. Wacht zij op een afstandje totdat ze zeker weet dat het goed is.

Als het ijs dan gebroken is komt Musty naar ons toe om heerlijk te knuffelen of te genieten van dat lekkers. Wat een groot verschil is als toen ze binnenkwam. Ze kon zich maar moeilijk aanpassen aan de situatie. Ze was haar vrijheid,vertrouwde omgeving en personen kwijt. Maar voor haar was dit de beste oplossing.

Als ze je wat beter kent vind ze het heerlijk om uitgebreid te knuffelen of gewoon om dicht bij je in de buurt te zijn. Wel is het een dame die niet zo van drukte om zich heen houdt. Ze trekt zich dan weer terug naar de achtergrond. Verder accepteert ze de andere katten in haar verblijf wel. Al vindt het wel moeilijk om de aandacht te delen. Of het dus verstandig is om haar bij een andere kat plaatsen valt te betwijfelen.

Hoe ze op honden en kinderen reageert weten we niet. Waarschijnlijk vindt ze deze beide te druk. Het is wel een dame die een beetje op haar vrijheid gesteld is. Dus ze zal het wel kunnen waarderen als ze straks weer naar buiten mag om een rondje in de buurt te maken.

Kortom heb jij een rustig huishouden waar deze dame in alle rust mag wennen aan haar nieuwe thuis? Dan horen we graag van u!