Mededeling

Helaas zijn wij genoodzaakt om een aantal aanpassingen door te voeren met betrekking tot de ritten gemaakt door de dierenambulance. We kampen met een enorm personeelstekort en daardoor is het niet meer mogelijk om voor alle dieren te rijden. Met ingang van 1 oktober wordt er uitsluitend gereden voor huisdieren en egels.

Uiteraard willen wij u graag adviseren over hoe te handelen bij het vinden van bijvoorbeeld een gewonde vogel of andere in het wild levende gewonde dieren. Op onze site vindt u een overzicht van opvangcentra die u kan benaderen in dit geval. https://dierenasielstadskanaal.nl/dierenambulance/opvangcentra-en-dierenartsen/

Ook zijn we genoodzaakt om de rijtijden aan te passen in verband met het bovengenoemde personeelstekort. De dierenambulance rijdt tussen 08.00 en 17.00 uur en na 17.00 uur alleen voor uiterste spoedgevallen. U kunt in contact komen met de dierenambulance via het nummer 0599-614905, optie 1 in het keuze menu.

We werken hard aan een oplossing en hopen dat bovenstaande beslissingen van tijdelijke aard zijn.

Interesse in vrijwilligerswerk, neem dan gerust contact met ons op! Dat kan telefonisch of via de mail. Telefoonnummer: 0599-614905, optie 2 in het keuze menu of mail naar dierentehuis@termarse.nl.