Judy (29-11 GEADOPTEERD)

Graag willen wij jullie voorstellen aan onze Judy. Voor deze jonge dame van anderhalf jaar oud is het de hoogste tijd om te verhuizen naar haar eigen huisje.

Ook deze dame heeft een nestje met kittens gehad. Deze hebben inmiddels al hun eigen huisje gevonden. Judy ze een dame die erg aanhankelijk is. Zo vindt zij het heerlijk om op schoot te liggen of gewoon op je armen mee te gaan. Nieuwsgierig kijkt ze dan om zich heen en houdt ze scherp in de gaten wat je gaat doen. Maar als ze klaar is met al die aandacht dan laat ze dat duidelijk te merken. Ze begint dan te blazen en te brommen. Als ze echt geen andere uitweg maar ziet, dan pas zal ze gaan slaan.

Ze zit nog apart van de andere plaatsbare katten. Dit heeft ermee te maken dat ze behoorlijk fel reageert op andere katten. Ze kan hiermee dan ook niet mee overweg. Hoe ze op honden reageert weten wij niet. We verwachten dat zij wel overweg kan met kinderen. Maar om hier zeker van de zijn mogen zij gerust mee komen naar de kennismaking. Wel heeft zij de behoefte om weer naar buiten te gaan. Hoe moeilijk zij het ook zal vinden ze zal hiermee toch echt moeten wachten totdat ze zich helemaal thuis voelt.

Kortom, wij verwachten dat het niet heel lang zal duren voordat Judy haar huisje heeft gevonden. Kan jij haar beiden waar zij naar opzoek is? Dan plannen wij graag een kennismaking voor je in!