Fientje

Karakteromschrijving

Fientje is een ontzettend lieve, rustige en aanhankelijke binnenkat. Ze ligt graag bij je op schoot of dicht bij je in de buurt. Als je thuis komt wacht Fientje op je bij de deur. Ze is heel betrouwbaar en zal nooit uithalen of bijten. Het is een geweldig leuk beestje.

Reden van herplaatsing

Wegens een relatiebruik zoeken wij een nieuw plekje voor onze kat Fientje.

Extra info

Fientje heeft helaas een afwijking aan haar blaas. Deze sluit niet helemaal goed. Dit betekent in de praktijk dat ze medicatie krijgt (2x daags). Fientje krijgt regelmatig bacteriele blaasontstekingen. Dit komt doordat haar blaas toch niet helemaal goed sluit. Deze moeten behandeld worden met antibiotica. Het kan zijn dat Fien tijdens deze blaasontstekingen buiten de bak plast. Vaak wel op een vaste plek, bijvoorbeeld op een puppypad. De zorg voor Fientje is goed te doen voor iemand die hier de tijd voor heeft en voldoende thuis is. Wij hebben dit jaren gedaan maar helaas is onze situatie nu gewijzigd en hebben we met spijt in ons hart besloten een nieuw plekje voor haar te vinden. Fientje mag kosteloos weg maar het is voor ons wel heel belangrijk dat we een goed gevoel hebben bij de nieuwe plek. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat we de nieuwe eigenaren goed informeren over Fientjes medische situatie en de kosten die hierbij komen kijken. We zullen hier volledig transparant in zijn. Fientje mag eventueel herplaatst worden met haar broertje Tommie. Een gezonde net zo lieve en aanhankelijke kat.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Elizabeth op 06- 83 25 92 18 of via de mail ik_elizabeth@msn.com