Droppie

Deze meneer had tot voor kort zijn leven goed voor elkaar. Helaas is hier plotseling verandering in gekomen. Hij heeft jarenlang een goed huisje gehad. Daar is hij niks tekort gekomen. Echter is hij zelf niet zo blij met zijn verhuizing naar ons.

Wij hebben Droppie leren kennen als een erg verlegen kater. Die alle veranderingen hartstikke spannend vindt. Als er dan iets te snel gebeurd wat hij niet vertrouwd dan laat hij dat duidelijk merken. Dit uit zich door een tik uit te delen. Daarnaast vind hij wel fijn om geaaid te worden. Maar ook hiervoor geldt hetzelfde. Kent hij je niet en ga je te snel dan merk je dan dat ook snel.

Zoals al gezegd is hem bij zijn vorige huisje niks tekort gekomen. Dit is aan hem wel terug te zien. Hij is namelijk aan de zware kant. Het is dan van belang dat zijn gewicht in de gaten gehouden wordt om gezondheidsproblemen te voorkomen. Daarnaast is hij ook de jongste niet meer. Inmiddels is hij al ruim elf jaar.

Gezien Droppie zijn verlegenheid plaatsen wij hem niet bij kinderen of honden. Wij weten niet hoe hij is met andere katten.

Kortom heb jij een rustig huishouden waar deze oudere kater weer te rust mag komen? En waar hij alle tijd en ruimte krijgt om te genieten van een mooie jaren. Dan plannen we graag een kennismaking voor je!