Boy

Het is een stoere naam voor deze mooie kater. Daarnaast is het een nog eens een bijzondere kater. Je zal het dan op het eerste gezicht ook niet zeggen maar Boy is namelijk blind. Gelukkig heeft hij een paar goede oren en een neus. Hiermee weet hij jou feilloos te vinden voor aandacht en wat lekkers. Hij kan dan ook van beide geen genoeg krijgen.

Boy is een kater van ruim 7 jaar oud. Ondanks zijn blindheid gedraagt hij zich net als andere katten. Hij houdt van aandacht en lekker luieren op comfortabele kleedje of mandje. Hij vindt onbekende situaties erg spannend en zal dan jou steun opzoeken. Als hij weet dat het goed is gaat hij op onderzoek uit.

Hierdoor weten wij niet hoe boy op jonge kinderen en honden reageert. Aangezien dit voor onverwachte situaties en geluiden kan zorgen plaatsen we hem hier niet bij. Boy is eerder geplaatst geweest met andere katten, helaas gaat dit niet goed. Daarom plaatsen we hem als kat alleen.

Kortom voor Boy zoeken wij een rustig huisje zonder jonge kinderen en honden. Heb jij een plekje voor onze bijzondere Boy? Dan plannen wij graag een kennismaking voor je in!