Andro (21-9 GEADOPTEERD)

Nog zo’n verlegen kater die een snelle benadering of drukte om zich heen niet leuk vindt. Het is eigenlijk een forse kater met een klein hartje.

Deze meneer is als zwerver bij ons binnengekomen. Wij denken dat hij in het verleden wel een huisje gehad heeft. Hij is het heus wel gewend om aandacht te krijgen. Als wij hem rustig benaderen dan vindt hij dit soms spannend. Hij kan dat weleens naar ons blazen maar dit gebeurd meestal als wij te snel willen. Hij laat zich prima aaien en dan vindt hij het heerlijk om even te knuffelen. Momenteel deelt hij een ruimte met andere katten. Vaak hij ligt ergens in het buitenverblijf. Overdag komt hij wel naar binnen om te kijken wat er gebeurd. Meestal is dit dan op een rustig moment. Hij vindt het heerlijk als hij zo af en toe wat aandacht krijgt en verder zijn

eigen ding mag doen. Daaronder valt ook dat hij op den duur ook weer naar buiten wil. Het is een kater van vijf jaar oud.

Hij tolereert de andere katten om zich heen prima. Hij kan dus prima een huisje delen met een andere kat. We denken dat hij niet gelukkig gaat worden met een drukke of opdringerige kat om zich heen. Het zelfde geldt ook voor jonge kinderen en honden.

Kortom heb jij een huisje wat voldoet aan het wensenlijstje van Andro? Dan kunt u contact met ons opnemen.