Yindee Shinju zoekt huisje Yindee Shinju is een kater van net drie jaar oud. Hij is spierwit, heeft twee kleuren ogen en is doof.
 
Een zeer zelfstandige kat die graag zijn eigen gangetje gaat. Toch is hij ook zeker aanhankelijk. Volgt je waar je gaat en kijkt je heel verliefd aan. Gek op voeten knuffelen en liefdesbeetjes geven aan je grote tenen.
 
Yindee kan best overheersend en verdedigend zijn, omdat hij helaas geen goede ervaring heeft gehad met een andere kat. Hier gaat het redelijk. Hij accepteert mijn katten tot op zekere hoogte.
Het beste zou zijn als hij als enige huisdier wordt geplaatst. Met een andere kat zou het samen kunnen gaan mits deze een passend karakter heeft. Honden en (jonge) kinderen zijn niets voor hem.
 
Yindee wil graag naar buiten, echter omdat hij doof is kan dit niet zomaar. Een afgesloten tuin of een ruime kattenren zijn een must voor hem om veilig van het buitenleven te genieten.
 
Eind maart dit jaar is hij nog gecontroleerd door de dierenarts. Yindee is gecastreerd, gechipt en bij met zijn ontworm en antivlo behandelingen. Overname kosten bedragen €100.
 
Wanneer je Yindee een gouden mand kunt bieden, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.<mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...