Rode tovenaar

Ongeveer een jaar oud en dat doet hij eer aan! De kleine Merlijn betovert je met zijn speelse en aanhankelijke gedrag. Er is heel weinig wat hij liever doet dan kusjes geven, het liefst zo hard mogelijk tegen je neus. Maar vergis je niet: rooie en vale zijn donderstralen!

Merlijn kan het zo nu en dan op zijn heupen krijgen en besluiten dat de andere kat in de ruimte moet wijken voor hem (en zijn ego). Waarschijnlijk puur omdat hij al het speelgoed en de aandacht voor zichzelf wil hebben! We weten dan ook niet of een andere kat er blij mee gaat zijn als Merlijn in komt wonen. Hoe hij op honden reageert weten we niet, maar gezien zijn brutale karakter en onverschrokkenheid, zou dat best wel eens een match kunnen zijn! Merlijn zal waarschijnlijk ook een prima gezinskat zijn, maar houd er rekening mee dat hij bij het spelen zijn nagels gebruikt! Wordt er gespeeld met een hengel zijn alle vingers en handen natuurlijk veilig!

Al met al is deze kleine tovenaar zo'n moeilijke kat niet. Veel aandacht, veel spelen en om de energie kwijt te kunnen een deur/luik naar buiten als hij eenmaal gewend is. Kan dat bij jou thuis?


Vanwege de COVID-19 uitbraak werken we op dit moment op aangepaste wijze.
Ziet u een dier wat u aanspreek, stuurt u dan een email met een beschrijving van de huidige situatie en uw telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er wordt door een medewerker telefonisch contact opgenomen en een eventuele kennismaking wordt gepland mochten we een match zien tussen uw situatie en het betreffende dier.

Dit gaat enkel op afspraak, wij zijn niet regulier geopend voor bezoek!

Mede mogelijk gemaakt door...