Het belang van registreren

We weten 100% zeker dat onze Chip een eigenaar gehad moet hebben. Bij binnenkomst was hij netjes gecastreerd en gechipt! Maar helaas, de registratie van de chip is nooit gedaan. Zo hebben we hem nooit kunnen herenigen met zijn eigenaar. Jullie geluk, want wie weet is het de ideale match voor jou!

Chip is een echte charmeur! Ben je bij hem en praat je tegen hem gaat hij van gekkigheid liggen rollen in zijn mandje. Hij weet wel precies dat hij je daarvoor aan moet kijken, want zodra een gezicht achter bijvoorbeeld de camera verdwijnt, verdwijnt ook zijn charmeoffensief! We denken ook wel dat hij wat onzeker wordt van de andere katten in de ruimte, die gaat hij liever uit de weg. Het is niet zo dat hij lelijk doet, maar hij heeft er gewoon niet zo veel mee. Dit doet vermoeden dat hij net zo over honden denkt, maar wie weet zitten we er helemaal naast!

Bij veranderingen moet Chip, uiteraard, weer even wennen aan zijn nieuwe omgeving. Geef hem na de verhuizing dan ook even rustig de tijd om te aarden in zijn nieuwe huis. Eenmaal gewend kan het niet anders dan dat je een wereldkat aan hem hebt!

Mede mogelijk gemaakt door...