Van 1 voor allen, naar voor allen 1

Inmiddels kent iedereen ze wel, onze drie musketiers. Sinds begin maart doen wij ons best een plek voor hen te vinden, maar het blijkt praktisch onhaalbaar voor hen gezamenlijk een thuis te vinden. Daarom willen we gaan bekijken hoe reëel het is deze drie knapperds individueel te plaatsen.

Van dit drukke stel, is Cisca het toppunt. Dit kleinste meisje is enorm zenuwachtig en iedere verandering is erg heftig voor haar. Zij heeft de meeste tijd van allemaal nodig om aan je te wennen. Ondanks dat Cisca degene is die de rest het meeste pest, zal zij ook degene zijn die het meeste moeite gaat hebben met de scheiding. Is ze Lucky en Nellie even kwijt, gaat ze direct op zoek naar hen. Kent ze je niet en wil je haar geruststellen, reken maar dat ze haar tanden even laat zien.

Cisca vindt het ook nog erg spannend aan de lijn en is na het schoonmaken van de kennel vaak de eerste die de schone nieuwe kleden inspecteert en eigen maakt. Het zou Cisca misschien kunnen helpen een maatje te hebben in een andere hond, maar dan wel eentje die goed zindelijk en goed sociaal is. Uiteraard willen we dan eerst bij ons een kennismaking regelen.

We denken dat ook Cisca uiteindelijk een echt schoothondje blijkt te zijn, maar zelfs bij ons vindt ze dat nu soms wat spannend. Heb jij de rust en het geduld waar Cisca zo naar op zoek is?

Mede mogelijk gemaakt door...