18-02-19 gevonden aan de Narcissenstraat in Sappemeer. Kitten van ongeveer 8 a 10 weken oud. Geen chip. Poesje verblijft bij vinder.  Info asiel.
Binnengebracht op 17-02-19, vanaf de Ruimtevaartlaan in Hoogezand. Het gaat om een forse zwarte, ongecastreerde kater. Geen chip.
Binnegebracht op 16-02-19, vanaf de Dorpsstraat in Kiel-Windeweer. Overwegend veel wit. Wit masker. Bovenop kopje lapjes en op de rug lapjes. Overleden
Binnengebracht op 15-02-2019 vanaf Bakboord in Stadskanaal. Voorpootjes witte teentjes, linker achterpoot witte teentjes, rechte achterpoot wit sokje. Wit snuitje, witte streep neus, witte bef. Heeft een fel groen halsbandje om met belletje. Overleden 10347.
Binnengekomen op 14-02-2019 vanaf de Kruisstraat in Musselkanaal. Hij is overwegend wit , heeft een wit masker met muisgrijze vlekken boven de ogen en muisgrijze oren , op beide oren een witte vlek , een witte rug met 3 muisgrijze vlekken en ook de staart is muisgrijs. Is ongecastreerd en niet gechipt. Overleden 10345.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...