Binnengebracht op 15-10-18, vanaf Maarsbroek tegenover de Drentsemonden. Het is een donker cyperse poes. Ze is niet gechipt. Overleden.
Binnengebracht op 16-10-2018, vanaf de Mondeweg in 1e Exloërmond. Geen chip. Asiel.
Binnegebracht op 15-10-18, vanaf het Zuiderdiep t.h.v. nr. 86, in 2de Exloermond. Wit kraagje, wit tussen de voorpootjes en loopt door in een streep over het buikje. Voorpoten witte teentjes en achterpoten witte sokjes. Geen chip. Overleden.
Binnengebracht op 15-10-18, vanaf het Zuiderdiep t.h.v. nr. 40, in 2de exloermond. Het gaat om een ongecastreerde kater. Wit masker en kraag. Witte borst en loopt door onder het buikje. Voorpootjes en achterpootjes witte sokjes. Geen chip. Overleden.
Binnegebracht op 14-10-1, vanaf het Noorderdiep in Nieuw-Buinen. Het gaat om een ongecastreerde kater. Wit onder zijn bekje. Witte borst/buik doorlopend naar zijn pootjes. Aan alle vier z'n pootjes een wit sokje. Geen chip. Overleden.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...