Zjeff (gereserveerd) en Zit

Dit prachtige tweetal is gevonden op toch wel een bijzondere plek. Ze zijn namelijk in een maïsveld gevonden. Waarschijnlijk zijn ze hier ook opgegroeid. Ze hebben dan ook weinig tot geen contact met mensen gehad toen ze bij ons kwamen. Toen waren ze ongeveer vier maanden oud. Inmiddels zijn ze zes maanden oud en zijn ze gecastreerd/gesteriliseerd. Ze zijn nog erg bang en terughoudend in het contact met ons. Wel zijn ze heel nieuwsgierig in naar wat er gebeurd.

Zjeff

Hij is het minst nieuwsgierigst, laat zich soms wel aaien. Vaak mogen wij hem even over zijn kopje of rug aaien. Hij vindt dit nog wel erg spannend. Als wij hem mogen aaien vindt hij het prettiger als hij onze hand niet recht op hem af ziet komen. Dan laat hij het allemaal gestaag over zich heen komen.

Zit

Zij is het meest nieuwsgierigst van dit tweetal. Ze komt nieuwsgierig kijken en aan onze hand ruiken zodra het deurtje van hun verblijf opengaat. Soms mogen wij haar dan heel voorzichtig over haar kopje aaien.

Voor dit tweetal zoeken wij een rustig huishouden waar zij alle tijd en aandacht krijgen die ze verdienen. Wij zullen ze niet bij kinderen of honden plaatsen. Waarschijnlijk willen ze op den duur wel weer naar buiten. Maar dat kan pas als ze zich helemaal op hun gemak voelen. Anders is de kans aanwezig dat ze niet weer komen.

Kortom durf jij met deze jong volwassen katten de uitdaging aan te gaan? Dan plannen wij graag een kennismaking in!