Woody.

Woody is een kater van 10 jaar, en is toch wel een heel speciaal katje.

Hij is gevangen in een vangkooi, nadat hij was gesignaleerd met een enorm gezwollen bekje.

Toen hij uiteindelijk in de vangkooi zat is hij gelijk doorgebracht naar de dierenarts. Die constateerde dat Woody al langere tijd met een kaakbreuk liep, en alles inmiddels was gaan ontsteken. Alles stond scheef , en Woody kon daardoor niet meer voor zichzelf zorgen.

Daarnaast moet hij ook enorm veel pijn hebben gehad.

Bij de dierenarts is hij gelijk geopereerd aan zijn kaak, en kreeg een antibiotica mee met pijnstilling.

De eerste weken ging het eten natuurlijk erg lastig. Hij kwijlde heel veel, waardoor zijn vacht op zijn borst en voor pootje helemaal los liet, en hij daar kaal werd.

Zelfgemaakte slabbetjes waren de oplossing, en Woody liet dat ook toe.

Naarmate hij zich beter begon te voelen, en er ook beter uit begon te zien, vond Woody de slabbetjes niet meer nodig. Als we met een slabbetje aan kwamen, sloeg hij ze zelf weg.

Hoewel hij er veel beter uit ging zien, begon hij ons steeds minder leuk te vinden.

Na een aantal weken kwamen we erachter dat dat niet aan ons persoonlijk ligt, maar alleen aan onze handen. Hij is heel erg bang voor handen. We weten natuurlijk niet waardoor dit komt, en wil hier ook liever niet aan denken.

Want onze Woody vindt het namelijk heerlijk om geaaid en geknuffeld te worden met een dekentje om onze handen. Hij staat er al op te wachten als hij ons ziet. Zelf deelt hij ook enorme kopjes uit, en als je flink je best doet krijg je ook nog een kus.

We zoeken voor Woody een rustig huisje. Liever zonder jonge kinderen, aangezien hij onverwachte geluiden en bewegingen spannend vind.

Een huisje waar hij de tijd en geduld krijgt om, net als bij ons, langzaam te wennen aan de omgeving en de nieuwe mensen.

Ook willen we graag dat hij binnen blijft. Zijn kaak zal nooit helemaal recht staan, waardoor hij speciaal eten krijgt en hij zich buiten niet alleen zou kunnen redden.

Wilt u meer informatie over Woody, of wilt u kennis met hem maken, neem dan contact op met ons.