Woezel en Pip

Nieuw huisje gezocht!

Wij zijn 2 lieve katten Woezel en Pip en zijn opzoek naar een nieuw liefdevol huisje. Door privé omstandigheden van ons baasje kan ze helaas niet meer de zorg geven die wij verdienen. Ons baasje vindt het heel lastig maar gunt ons een nieuw thuis. 

We zullen ons even voorstellen

Woezel (bovenste)

Ik ben een kater en geboren op 5 juni 2019. Ik heb eerst een ander huisje gehad maar daar bleek de bazin allergisch te zijn. Dus heb ik een ander nieuw huisje gekregen. Bij Pip, dus meteen een maatje erbij. Ik ben gecastreerd en heb mijn vaccinaties voor katten/niesziekte gehad in juni 2023. 

Pip (onderste)

Ik ben een poes en geboren op 9 mei 2019. Ik ben gesteriliseerd en heb mijn vaccinaties voor katten/niesziekte gehad in juni 2023. Vanaf het begin heb ik met veel plezier in dit huis gewoond. En heb ik er een maatje Woezel bij gekregen. 

Wij zijn allebei dol op kroelen, aaien en spelen. Af en toe zijn wij ondeugend maar dat hoort erbij. Wij kunnen zowel binnen als buiten zijn. 

Ben jij iemand of ken jij iemand die een nieuw thuis voor ons heeft? Neem dan contact op.

Liefs, Woezel en Pip en ons baasje (Elizabeth: 06-36184786)