Wilson (18-10 GEADOPTEERD!)

Van Wilson verwachten we eigenlijk dat hij de hele groep met angstige katten op sleeptouw neemt onze kant op. En die rol vervult hij glansrijk! De wat angstige katten zijn dol op zijn stoere uiterlijk en Wilson is dol op ons (en lekkers).

Zijn verschrompelde oor geeft hem een badass uitstraling, alsof hij al een leven vol reizen, vechten en avonturen achter zich heeft. En met een leeftijd van bijna 9 is dat misschien ook wel zo. Al kennen we Wilson hier vooral in de relax stand. Hij is er heel snel en heel gemakkelijk aan gewend aan de service die wij hem hier leveren. Zijn natje en droogje staan altijd voor hem klaar, snoepjes worden hem dagelijks geserveerd en er is altijd wel een lekker mandje vrij waar hij kan loungen. Klaar voor het leven in een eigen huis dus!

Zoals gezegd, Wilson kan prima samen leven met andere katten en als we hem goed inschatten kan hij ook wel wennen aan het leven met een hond. Zeker weten doen we dit absoluut niet! Ook kinderen zullen voor hem geen probleem zijn, want die laten misschien nog wel eens wat lekkers voor hem vallen (al dan niet bewust!). Wilson moet wel de mogelijkheid krijgen weer naar buiten te kunnen, hij moet natuurlijk wel even laten zien wie er in de buurt woont.

Klinkt dit al een maatje voor jou?