Willem

Deze jongeman vond het contact met mensen heel spannend. Dit is niet zo gek als je niet heel veel contact met mensen hebt gehad. Hij is pas 2 jaar oud. Hij heeft dus nog alle tijd om dit te leren. En dat hij nog leert, heeft hij ons zeker al laten zien. Hij maakt namelijk grote stappen vooruit!

Willem is bij ons binnengekomen als zwerver. Helaas was hij nog erg bang voor alles en iedereen. Zo zat hij altijd wel ergens verstopt als wij in het verblijf komen. Inmiddels ligt hij lekker open en bloot in het verblijf. En jawel ook als wij binnenkomen. Hij rent zelfs naar ons toe voor wat lekkers!

Voor Willem zijn wij opzoek naar een rustig huishouden zonder kinderen. Wij weten niet hoe hij op honden reageert en het gaat hem waarschijnlijk niet helpen. Wat hem wel gaat helpen is een andere sociale kat die hem verder leert het vertrouwen in de mens op te bouwen. Ook zal hij op den duur weer naar buiten willen ,maar wacht daarmee totdat hij zich helemaal thuis voelt. Anders is de kans groot dat hij niet weer thuis komt.

Kortom heb jij een rustig huishouden waar hij weer naar buiten mag? En heb jij ook nog eens veel geduld met Willem? Neem dan eens contact met ons op!