Wacco (GERESERVEERD)

Een oude bekende, de statige Wacco. Hij is helaas terug gekomen in onze opvang, maar niet omdat hij niet van mensen houdt! Hij is juist dol op mensen en houdt hele gesprekken met je. Hij is echter zo dol op zijn aandacht, dat hij andere huisdieren om zich heen niet tolereert. Een aantal maanden heeft men het geprobeerd, maar het werd hoe langer hoe slechter. Wacco wil alleen wonen!

Eigenlijk kunnen we hem ook geen ongelijk geven, want het liefst willen we allemaal alle aandacht, liefde, knuffels en lekkers voor onszelf. Wij mensen kunnen dit uitleggen en afstand nemen, katten zetten andere middelen in die voor hun soortgenoten niet altijd even prettig zijn. Er wordt dus echt niet afgeweken van het alleen plaatsen van Wacco. We weten ook dat hij geen fan is van honden en kinderen, dus een rustig huishouden is voor hem het allerbeste.

Laat je alsjeblieft niet afschrikken door bovenstaande, want Wacco is oprecht een lieverd. Als het zou kunnen deden we hem een cape om, dan zou hij door het leven gaan als superlieverd! Wacco vraagt verder helemaal niet veel, alleen nog de mogelijkheid naar buiten te kunnen na een periode van binnen wennen. Dus als jij het lekkere rustige thuis hebt waar Wacco helemaal zen kan leven, maak even een afspraak ter kennismaking!