Vosje (3-4 GEADOPTEERD!)

Dit kleine meisje moet, nog steeds, heel erg wennen aan haar verblijf hier. Dit snappen we wel, want Vosje heeft tot haar aankomst bij ons altijd bij mensen in huis gewoond. Ook daar zal ze niet veel gezien hebben, want dit meisje vindt echt alles spannend.

Vosje weet ons overigens wel goed om de tuin te leiden! Actief kan ze kopjes geven aan alles in haar buurt, waardoor je snel denkt dat ze wel op een knuffel zit te wachten. Dit vindt ze alleen nog zo spannend, dat ze er liever voor kiest je goedbedoelde hand weg te slaan. We denken wel dat als ze eenmaal haar draai weer heeft gevonden in een veilig thuis, ze ontdooit en ook het knuffelen weer toelaat.

Door onze dierenarts is Vosje op een ruime 8 jaar geschat. Voor haar zijn we dan ook op zoek naar een rustig thuis, zonder honden en jonge kinderen. Andere katten (Brobbel) is ze gewend mee samen te leven en een sociale kat zou haar misschien zelfs kunnen helpen met haar zelfvertrouwen! Of ze het fijn vindt naar buiten te gaan weten we eigenlijk niet, maar als dat de bedoeling is zouden we daar zeker een aantal maanden mee wachten, omdat ze overal zo bang voor is. Een nog groter plezier zou je ons doen haar lekker binnen te houden!

Denk je dat jij het hart van Vosje voor je kan winnen? Bel ons om een kennismaking te plannen!