Vanou

Dit is met recht een bijzondere dame te noemen. En dat komt niet alleen door haar naam. Nou is ieder dier natuurlijk op zijn of haar manier bijzonder.

Ze was in het begin absoluut niet blij om bij ons te zijn. Op zijn zacht gezegd was ze een beetje boos op ons. Want ja wij hebben haar en haar kleintjes ‘beroofd’ van hun vrijheid. Gelukkig is ze aanzienlijk bijgedraaid. Zelf snapt ze nog niet helemaal waarom wij haar nou altijd willen aaien. Ze vindt het ook wel prima als wij op een afstandje naar naar kijken en wat tegen haar kletsen. Wij mogen haar wel aaien als zij op haar gemak is of als ze wat lekkers heeft. Met wat tijd, aandacht, rust en geduld zal ze zich wel wat vaker laten aaien. Wel is ze inmiddels al 9 jaar.

Voor haar zoeken wij een rustig huisje zonder kinderen en honden waar ze zich verder mag ontplooien. De omgang met andere katten vindt ze hier prima. Wel zal ze het op rijs stellen dat ze op den duur weer naar buiten mag om van de zon te genieten.

Durf jij het aan om kennis te komen maken met deze bijzondere dame? Dan plannen we graag een kennismaking met Vanou voor je in!