Valentino

Deze jongeman waarschijnlijk de moeilijkste kitten van dit seizoen. Hij vindt het in contact komen met mensen nog helemaal niks.

Hij is binnengekomen met nog een broer, twee zussen en moeder. Eén van deze zusjes heeft al een huisje gevonden. Zijn andere broer Valentini en hun moeder zijn nog opzoek naar hun huisje. Zij hebben een poosje in een pleeggezin gezeten om te socialiseren. Ondanks de beste bedoelingen van hun pleegmoeder wilden zij niks van haar weten. Het is daar dan ook niet gelukt hun vertrouwen te winnen. We hopen dat hij nog de kunst gaat afkijken van de andere kittens in de groep.

 Valentino hij is een kater van ruim vijf maanden oud. Waar zijn andere broer en zus wel nieuwsgierig is naar ons is hij dat

helemaal niet. Wij vinden hem bijna altijd buiten. Heel soms komt hij binnengekomen met een aantal andere kittens als wij binnen zijn. Hij schrikt dan van zijn eigen actie en maakt nog snel even een rondje binnen om te kijken of er nog iets te halen valt. Dan gaat hij snel waar naar buiten. Hij laat zich buiten nog wel iets makkelijker benaderen. Krijgt hij ook maar in de gaten dat de aandacht op hem gefocust is dan gaat hij er als een haas vandoor.

Voor Valentino zoeken wij een huisje zonder andere huisdieren en jonge kinderen. Wel zoeken wij voor hem een baasje die ervaring heeft met bange katten. Waar ook een sociale kat aanwezig is. Het zal dan ook weleens maanden kunnen duren voordat hij het vertrouwen in de mens heeft gewonnen.

Kortom heb jij de tijd en ervaring die hij nodig heeft? Dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken met Valentino. Plan hiervoor wel even een afspraak in.