Uniq (30-11 GEADOPTEERD)

Net als elke andere kat die binnenkomt heeft ieder die dier zo zijn of haar dingen verhaal. Zo ook Uniq. Was in het begin zo angsten dat we even moesten wachten om te weten dat we met een dame te maken hadden. Vandaar dat zij een universele naam heeft gekregen.

Uniq is bij ons binnengekomen nadat ze bij de vinder is komen aanlopen. Daar zorgde ze overlast. Helaas heeft zich nooit meer  iemand voor haar gemeld als eigenaar. Nu is het aan ons de beurt om voor haar opzoek te gaan naar een nieuw huisje.

Inmiddels zit deze dame in een ruimte die ze deelt met andere katten. Sij zien haar hier erg open bloeien. Zo komt ze steeds vaker overdag naar binnen om te eten of te slapen. Ook is ze nieuwsgierig als wij haar lekkers komen brengen. Ze laat zich dan

ook steeds vaker aaien als ze je vertrouwd. Ze gaat verder prima om met de andere katten in haar verblijf. Ze is pas jaar oud en ze kan hierin met tijd en geduld nog bijdraaien. Waarschijnlijk wil ze in de toekomst wel weer naar buiten. Maar hiermee moet er echt gewacht worden totdat ze helemaal gewend is. Wij gaan er vanuit dat honden en jonge kinderen te druk voor haar zijn.

Kortom heb jij de tijd en ruimte om Uniq aan je te laten wennen? En heb jij ook nog eens een rustig huishouden dan horen wij graag van jou!