Ukkie

Dit kleine rode dametje vergeet af en toe even dat ze een ontzettende knuffelkont is! Ukkie moet altijd eerst even overtuigd worden dat de hand die naar haar toekomt goede bedoelingen heeft. Het liefst zit ze de hele dag een beetje verstopt, maar als je bij haar gaat zitten komt ze helemaal los. Ze gaat op haar kop staan van de kriebels onder haar kin!

Door de dierenarts is ze op ongeveer 4 jaar oud geschat en heeft ze recent nog kittens gehad. Dit zal haar gelukkig niet meer overkomen en de rest van haar leven mag ze zich om zichzelf bekommeren. Nieuwe ruimtes vindt ze in eerste instantie heel spannend, zeker als ze alleen is. Daarin voelt ze zich gesteund door mensen of andere sociale katten. Of ze net zo makkelijk op honden reageert durven we niet te zeggen.

Een plaatsing bij hele jonge/drukke kinderen zien we voor haar niet zitten, daarvoor is ze echt te onzeker. Maar met een rustige benadering en een stabiel huishouden ga je hier een geweldig poesje aan hebben. Kom jij haar kunstjes bekijken?