Twiggy

Met veel liefde stellen wij jullie graag voor aan deze dame. Voor haar heeft het even geduurd voordat ze op de site mocht komen te staan. Maar daar lees je later meer over. Laten we het eerst maar eens over Twiggy zelf hebben.

Het een dame die dol is op aandacht, knuffelen en soms ook erg aanhankelijk kan zijn. Ook is ze gek op spelen met een balletje. Het liefst speelt ze daarmee als het balletje voor haar wordt weggerold. Als ze dan uitgepeeld is dan zoekt ze een comfortabel kleedje op om te gaan slapen. Mocht er iets moet gebeuren wat zij niet wil dan kan ze weleens fel uit de hoek komen. Maar goed dat hebben we allemaal weleens toch als wij het ergens niet mee eens zijn.

Helaas heeft Twiggy naast haar leuke kant ook een hele andere kant en is het een dame die veel zorg nodig heeft. Bij haar is namelijk epilepsie vastgesteld. Gelukkig bestaan daar medicijnen voor en heeft ze een vaste hoeveelheid medicatie per dag nodig. Zolang ze elke dag de medicatie krijgt heeft ze gelukkig geen last van aanvallen. Hoe is dit zich verder is de toekomst gaat ontwikkelen zal de tijd uitwijzen. Voor haar is dan nu de tijd aangebroken dat ze opzoek mag gaan naar een goed huisje.

Voor haar zijn we opzoek naar een rustig huisje waar ze binnen kan blijven. Wel weten wij dat ze prima overweg kan met kleinere honden. Hoe ze me katten omgaat is niet bekend. Wij plaatsen haar niet bij jonge kinderen gezien ze weleens fel uit de hoek komt.

Wij beseffen ons dat het een hele uitdaging wordt om voor haar een goed huisje te vinden. Dus mocht jij geïnteresseerd in haar zijn of meer over haar willen weten. Neem dan gerust eens contact met ons op.