Tom en Noxie (Geadopteerd op 16-01)

Dit knappe stel katers kan er niets aan doen dat ze bij ons terecht zijn gekomen. Vanwege gezondheidsredenen was het voor de vorige eigenaar helaas niet meer mogelijk de zorg te bieden die Tom en Noxie verdienen. Maar met zulke knappe koppen verwachten wij niet dat ze heel lang bij ons zullen verblijven!

De cyperse Tom en de gevlekte Noxie zijn ongeveer vijf jaar oud geschat. We weten weinig over wat ze wel en niet gewend zijn, we weten wel dat wanneer het Nox niet zint, hij van zich af slaat. Of een plaatsing bij kinderen daarom een goed idee is betwijfelen wij. We zien wel dat ze enorm aan elkaar gehecht zijn, zelfs in de grote kamer liggen ze het liefst zo dicht mogelijk tegen elkaar aan. Dit onafscheidelijke duo gaat dus alleen met z’n tweetjes de deur uit.

Ze moeten nog best even wennen aan hun verblijf bij ons en we vinden het dan ook lastig inschatten hoe ze zich ontwikkelen als ze op hun gemak zijn. We hebben al wel gemerkt dat vooral Tom een echte knuffelkont is! Het zou ons ook niet verbazen als ze nog druk in zijn voor een spelletje!

We weten niet of ze het gewend zijn naar buiten te gaan, op dit moment kan buiten ze in ieder geval gestolen worden (ons ook overigens, het is veel te koud!). Het allerbelangrijkste is natuurlijk altijd de beroemde “klik”, dus de kortste route is eigenlijk gewoon even bellen om een afspraak in te plannen!