Tika (9-10 GEADOPTEERD!)

Deze knappe jonge dame staat letterlijk te springen om een fijn thuis! Tika neemt zo enorm veel enthousiasme en energie met zich mee. Op dit moment deelt ze die energie vooral met Dorus, dus hen samen een thuis geven lijkt ons ook hartstikke leuk!

Tika is op ongeveer 2 jaar oud geschat en werd binnengebracht met haar kleintjes. De kinderen hebben inmiddels allemaal hun eigen thuis gevonden, dus nu is het de beurt aan mamma Tika. Zonder dat ze ooit nog moeder hoeft te zijn natuurlijk! Tika is nog erg speels en heeft het zoals gezegd heel erg gezellig met Dorus. Een plaatsing bij andere katten zal voor haar dus zeker een optie zijn.

Haar huis delen met kinderen vindt Tika ook geen probleem, maar onthoud wel dat Tika een pittige tante kan zijn en zo nu en dan haar nagels wil gebruiken bij een spelletje. We weten niet hoe ze op honden reageert, maar we kunnen ons voorstellen dat ze ook een hond om haar pootje wind. Het binnenhouden van Tika op de lange termijn gaat waarschijnlijk een uitdaging worden, het is geen poesje voor op een appartement.

Zie jij Tika al helemaal in jouw huis wonen?