Tijger en Rakker (GERESERVEERD)

Van dit knappe stel is afstand gedaan omdat hun baasje niet langer in staat was om voor hen te zorgen. Ze vonden het maar wat spannend in het asiel met al die vreemde mensen en geluiden. Rakker vindt het nog steeds maar niks in het asiel, hij is bijna altijd in het buiten hokje te vinden onder een deken. Stiekem vindt hij het heel fijn als je rustig bij hem komt en hem op zijn hoofdje kriebelt. Hij zal echt tijd nodig zijn om zijn draai te vinden in zijn nieuwe huis. Tijger daarentegen wordt steeds nieuwsgieriger, die is vaak in het binnen verblijf te vinden om zijn knuffels te halen. Maar maak je te snel onverwachte bewegingen dan vindt ook Tijger het spannend. 

Dit prachtige stel plaatsen wij samen, ze zijn altijd al samen geweest en erg gehecht aan elkaar. Met name Rakker zoekt echt zijn steun bij Tijger. Doordat ze beide (met name Rakker) niet van drukte houden en zelfs wat bang zijn plaatsen wij ze liever niet bij een gezin met jonge kinderen. Tevens zijn ze geen honden gewend en niet gewend om naar buiten te gaan. Ze zullen dan ook als binnen katten geplaatst worden met evt. een aangebouwde katten ren waar ze veilig en afgeschermd naar buiten kunnen. 

Mocht u na het lezen van dit verhaaltje interesse hebben gekregen in Tijger en Rakker dan kunt u contact met ons opnemen voor een kennismaking. 

Tijger
Rakker