Teus

Teus is geboren op 11-05-2013, gesteriliseerd en gechipt. Ze heeft nog nooit een nestje gehad.

Ze is opgegroeid met 2 andere katten die helaas dit jaar zijn overleden.

Teus en een enthousiaste poes met een pittig karakter. Ze kan goed aangeven wat ze wel/niet wil. In de zomer is ze het liefst de hele dag buiten en als het wat kouder wordt, ligt ze heerlijk de hele dag te slapen.

Als ze wil eten, komt ze je wel halen. En als ze melk wil, gaat ze voor de koelkast zitten. Ze drinkt weinig water en krijgt elke dag een zakje Felix. Brokken zijn de hele dag voor haar beschikbaar.

Het is geen schootkat, maar ze is wel graag bij je in de buurt. 

Teus is geen kinderen of drukte gewend en met honden heeft ze geen ervaring. Het duurt even voordat ze iemand vertrouwd, maar het liefst gaat ze gewoon haar eigen gangetje. 

Nu heeft ze de vrijheid, door middel van kattenluikjes kan ze vrij in- en uitlopen. 

Af en toe heeft ze een knuffelbui en blijft ze maar kopjes geven. Soms kan ze dan ineens onverwachts in je hand bijten, dus is het verstandig om er voor te zorgen dat je dit voorkomt door deze kans niet te bieden.

Voor ons is het een hele lieve en gezellige poes en is ze altijd in de buurt.

Wij zouden het fijn vinden als ze een nieuw baasje krijgt en een rustige omgeving. Geen druk gezin en met ruimte bij huis. Dus niet in een nieuwbouwwijk, maar liever op het platteland.

Iemand die haar af en toe aandacht kan geven en haar rustig kan laten genieten van haar nieuwe omgeving.

Teus is al jaren niet bij een dierenarts geweest voor vaccinaties. Vanzelfsprekend dat wij dat voor plaatsing gaan doen, zodat haar nieuwe baasje zeker weet dat ze een gezonde kat krijgen.

Bij interesse in Teus, kan er contact opgenomen worden via email, met: lindaviet.assen@gmail.com