Sunny (GERESERVEERD)

Sunny is een prachtige herder van ongeveer één jaar oud. Zij dol is op aandacht, knuffelen, op schoot liggen en spelen. Ze kan zichzelf prima vermaken met een stuk speelgoed.  Ook kan ze prima een aantal uren alleen kunnen zijn., mits dit rustig wordt opgebouwd.

Sunny is bij ons binnengekomen als ‘zwerver’. Hierdoor weten wij niks over haar verleden. Het vermoeden is dat zij een kruising Mechelse Herder is. Wij hebben Sunny leren kennen als een vrolijke jonge hond die zich nog als een pup gedraagt. Wel is ze nog erg onzeker in veel dingen. Dit laat zij zien door heel aanhankelijk tegen jou aan te springen om zo jouw steun te zoeken. Zo is zij altijd blij om mensen te zien. Of dit nu de vaste verzorgers of vreemden zijn, dat maakt haar niks uit. Hoe meer zielen hoe meer vreugd als het aan haar ligt.

Sunny loopt enthousiast mee aan de lijn en ze kan daardoor nog weleens trekken aan de lijn. Zij reageert verder niet op auto’s. Fietsers vind ze eng. Hier deinst ze voor terug en voetgangers zijn leuk om enthousiast te begroeten. Verder vindt ze het leuk om met andere honden te spelen. Ook hierin is ze nog erg onzeker. Wij verwachten dat ze wel geplaatst kan worden bij een stabiele reu. Hoe ze met katten omgaat is niet bekend. Dit kan ze wel leren. Wij verwachten dat ze prima bij oudere kinderen geplaatst kan worden.

Kortom Sunny is een leuke, vriendelijke en enthousiaste hond die nog veel zal moeten leren. Daarom zoeken wij voor haar een eigenaar die op een actieve en positieve manier met haar aan de slag gaat. Wij verwachten dat er veel interesse in haar zal zijn. Ben jij geïnteresseerd in hem neem dan snel contact met ons op.