Summer is geadopteerd 01-08-20

Voor de echte verzamelaar is een stukje antiek onbetaalbaar en precies zo denken wij over Summer. Dit lieve oude besje is op straat gevonden en had het waarschijnlijk niet heel lang uitgehouden als ze niet gevonden was. Gelukkig was er een oplettende voorbijganger die onze dierenambulance belden en kunnen wij nu op zoek naar een fijn thuis voor Summer!

Door de dierenarts is Summer op zeker 14 jaar oud geschat en ouderdom komt in haar geval met gebreken. Geen hele ernstige moeten we zeggen hoor, uit bloedonderzoek is gebleken dat ze eigenlijk nog kerngezond is! Wel heeft ze last van artrose, waardoor haar pootjes wat raar lijken te staan, ze liever ligt en springen voor haar moeilijk is. Het advies vanuit de dierenarts is haar hiervoor dagelijks wat pijnstilling te geven. Ook is ze door de jaren heen niets meer gaan geven om haar gezichtsuitdrukking. Zo zit haar gezicht waarschijnlijk het lekkerst!

We hebben het dit meisje niet meer aangedaan te controleren of ze wel of niet gesteriliseerd is, dit kunnen we dus niet met zekerheid zeggen. We plaatsen haar sowieso als binnenkat, Summer de straat op laten is op geen enkele wijze verantwoord. Mede om deze reden, en omdat ze andere katten eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt, zoeken we voor haar ook een plek als kat alleen. Wat ze wel wil, is heel veel aandacht! Iemand die veel thuis is om haar de aandacht te geven die ze verdiend is dus wel een vereiste. Als dank kwijlt ze je met liefde onder om daarna uitgeput in slaap te vallen.

Geef jij dit oude besje nog een paar mooie jaren?