Stichting Dierentehuis is op zoek naar een collega bestuurder

Stichting Dierentehuis Ter Marse te Stadskanaal is op zoek naar een

collega bestuurder (secretaris)

Dierentehuis ter Marse heeft als belangrijkste doelstelling de opvang van thuisloze honden en katten in haar verzorgingsgebied. Ter Marse verzorgt deze opvang voor de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn, Midden-Groningen en de gemeente Westerwolde. Naast zwerfdieren, neemt Ter Marse ook de zorg op zich van afstandsdieren en is er een pensiongelegenheid voor honden en katten. We hebben een eigen ambulancedienst die 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat is. In het dierentehuis werken 7 beroepskrachten dagelijks aan een goede opvang en verzorgen van alle dieren. Dit doen zij samen met ongeveer 40 betrokken vrijwilligers.

Het bestuur telt momenteel 6 leden. Wegens vertrek van de secretaris zoeken wij een nieuwe, enthousiaste collega bestuurslid die tevens de rol van secretaris wil vervullen.

Ben jij een teamspeler? Heb jij hart voor dierenwelzijn? Heb je bij voorkeur enige bestuurlijke ervaring? En wil jij jouw kennis en vaardigheden op vrijwillige basis inzetten voor Dierentehuis Ter Marse? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden een collegiale en ontspannen werksfeer. We zijn een bestuur met ambitie, maar, staan tegelijkertijd met beide benen op de grond. Als bestuurslid ben je betrokken bij de dagelijkse gang van zaken in ons dierentehuis, zodat je daadwerkelijk bijdraagt aan het welzijn van de dieren. 

Heb jij interesse? Stuur dan uiterlijk voor 15 december een beknopte sollicitatiebrief met je motivatie naar: secretariaat@termarse.nl. Kijk voor meer informatie over Dierentehuis Ter Marse op onze website www.dierenasielstadskanaal.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met T. Berends (voorzitter), telefoonnummer: 0653382037.