Stella (gereserveerd)

Deze knappe Cane Corso dame is pas 5 jaar oud. Ze is bij ons binnengekomen als ‘zwerver’ is helaas niet meer opgehaald door haar eigenaar. Deze dame heeft waarschijnlijk in het verleden al het nodige meegemaakt. Dit is ook wel een beetje aan haar foto’s te zien. Hierdoor is ze niet veel gewend. Ze zal dan ook nog veel moeten leren. Hoe dat zit leggen we je graag bij een kennismaking uit.

Wij hebben haar leren kennen als een rustige maar erg vrolijke hond. Ze is een beetje aftastend naar vreemden maar als ze je kent wil ze alles voor je doen. Als ze blij is om je te zien dan kan ze behoorlijk lomp reageren. Verder vind ze het heerlijk om te wandelen, te knuffelen of om lekker gek te doen. Van spelen houdt ze nog niet zo van. Ze snapt nog niet zo goed wat de bedoeling is van dat speelgoed. 

Verder houdt ze er wel van om je een beetje uit te dagen en loopt ze rustig met je mee aan de lijn. Ze reageert verder wisselend op andere honden. Of ze met katten om kan gaan is niet bekend.  Maar het lijkt ons niet zo’n goed idee. Ze zou eventueel wel met een middelmaat of grote hond kunnen samenleven. Gezien haar lompe gedrag gaan we haar niet bij kinderen plaatsen.

Helaas is het ook een dame die de nodige slijtage in haar knieën en rug heeft. Hierdoor kan en mag ze geen lange wandelingen maken en moeten de kleine wandelingen langzaam worden opgebouwd. Ze zal dan ook af en toe een mindere goede dag hebben. Het is juist voor haar goed om in beweging te blijven.

Maar alles wat je met haar doet moet met mate en rustig worden opgebouwd. Ze krijgt momenteel medicatie en dat ze de rest van haar leven moeten houden.

Kortom voor Stella zoeken we een eigenaar die veel tijd en ruimte heeft om haar de nodige dingen te leren. Wil jij graag kennismaken met de grote dame? Dan plannen we graag een kennismaking voor je in!