Star (GERESERVEERD)

Net zoals de meeste katten is ook hij als “zwerver” gevonden en heeft zich niemand meer gemeld voor deze jongeman. Wat ons bij hem ook heeft verbaasd.

Wij hebben Star leren kennen als een sociale kater van 2 jaar oud. Die dol is op aandacht en spelen. Hij kan zich prima langere tijd vermaken met speelgoed. Maar als ’s morgens de deur naar zijn afdeling opengaat staat hij vooraan in zijn verblijft te wachten op wat lekkers en aandacht. Hij vind het dan ook heerlijk om je te overladen met kopjes. Besluit je om even rustig bij hem te gaan zitten, doet hij gewoon hetzelfde op zijn manier. Hij maakt dan handig gebruik van de situatie door op je borst te gaan liggen. Om vervolgens de kraag van je shirt te gaan wassen. Als er iets gebeurt wat hij niet fijn vind dan kan hij wel fel uit de hoek komen. Hij schroomt dan niet om zijn nagels goed te gebruiken. Daarom plaatsen wij hem niet bij jonge kinderen.

Hij zal naar verwachting prima met oudere kinderen overweg kunnen. Wij weten inmiddels dat hij niet overweg kan met andere katten. Wel zal hij het fijn vinden om op den duur weer naar buiten te gaan.

Kortom, durf jij je te laten inpalmen door de charmes van deze kater? Plan dan snel een kennismaking in!