Slister (14-4 GEADOPTEERD!)

Bij binnenkomst was Slister het niet helemaal eens met haar verhuizing en deed ze niet ander dan, jawel…..slissen! Inmiddels is deze wat oudere dame helemaal aan ons gewend en kan ze heerlijk komen kroelen!

Uiteraard zal ze bij een nieuwe verhuizing weer moeten wennen, gun haar die tijd. Geloof ons wanneer we beloven dat het een ontzettend lief meisje is, die hartstikke dol is op aandacht. De dierenarts heeft haar op ongeveer 8 jaar oud geschat en het pigment in haar ogen verraad de leeftijd ook wel een beetje. Wij vinden het prachtig!

Wat Slister wel en niet gewend is aan gezelschap kunnen we moeilijk inschatten. Jonge kinderen lijkt ons geen match, gezien haar initieel wat terughoudende karakter. Het zou ons niet verbazen dat Slister haar onvrede kan uiten door een tikje te geven, wat met kleine kinderen natuurlijk geen wenselijke situatie is. Of ze haar huis wil delen met andere katten of honden is gissen.

Ondanks dat ze buiten gevonden is, denken we dat dit meisje ook wel genoegen zal nemen met een leven binnen. Dit blijft echter altijd een gok! Durf je de gok wel aan, plannen we graag een kennismaking met je!