Sem en Sam zijn gereserveerd.

Wie het over zijn hart heeft kunnen verkrijgen dit heerlijke duo ergens in een mandje voor het hek te zetten is ons een raadsel. Het doet er ook niet meer toe, deze oude mannen verdienen een betere plek. Wij hebben de eerste stappen al gezet, met name de vacht van Sam was er erbarmelijk aan toe. We hebben hem dan ook voor het grootste gedeelte moeten scheren. Hij wordt er niet knapper van, maar voelt zich er absoluut beter door!

Aan zijn gezicht zul je dat niet aflezen, Sam heeft absoluut een heerlijk chagrijnige kop. Maar hij is dol op knuffelen en ook met kammen moet dat helemaal goed komen! Sem bekijkt het eerst allemaal even van een afstandje, maar als Sam heeft geoordeeld dat het goed is laat Sem met zachte miauwtjes weten dat hij er ook is. Zo’n lief, zacht geluidje uit zo’n grote zwarte kater!

Zoals gezegd, de mannen zijn de jongste niet meer en allebei de 10 gepasseerd. Je haalt dus een heerlijk rustig stel in huis, die zo nu en dan de aandacht willen voor een aai over de bol. Heel veel drukte zitten ze waarschijnlijk niet op te wachten, maar ze zullen er niet vervelend over doen. We weten niet of ze honden gewend zijn, maar vragen ons af of je hen dat moet aanwennen op deze leeftijd. Het liefste zien we ze dus samen ouder worden zonder al te veel drukte om zich heen.

Kennismaken met deze knappe mannen? Houd er rekening mee dat we enkel op afspraak werken en bij het betreden van ons pand een mondkapje verplicht is.