Selly

Deze prachtige jongedame liep al langere tijd in de omgeving waar ze gevonden is, maar niemand bleek Selly als eigen kat te zien. Toch is zij wel degelijk menselijk contact gewend geweest in haar verleden, want ze vindt het maar wat gezellig. Overigens was dat net na binnenkomst wel wat anders, ze was het er niet mee eens de grote wijde wereld in te moeten ruilen voor een plek binnen. Selly zullen we dan ook niet als binnenkat plaatsen.

Door de dierenarts is ze op ongeveer 2 jaar oud geschat en ze is klein van stuk. Hoe ze op andere dieren reageert kunnen we nog niet inschatten, ze heeft wel een pittig karakter. Ze zal zich niet de kaas van het brood laten eten. Om die reden plaatsen we haar ook niet bij kleine kinderen, oudere kinderen met misschien al wat ervaring met katten kunnen haar beter lezen.

Selly is een poes die echt van gezelligheid houdt. Ze kan heerlijk luieren, maar is de mogelijkheid tot een knuffel aanwezig, komt ze snel haar mandje uit en laat ze met een klein stemmetje van zich horen. Deze gezellige poes vraagt niet hee rare dingen, dus als jouw thuis de mogelijkheid biedt op den duur lekker naar buiten te kunnen gaan, is Selly snel tevreden. Kom je kennismaken?