Schele

Een beetje verlegen, maar heb je eenmaal contact met hem is hij het liefst zo dicht mogelijk bij je! Schele is de 10 jaar toch al gepasseerd en kan zich af en toe ook gedragen als een opa. Maar niet als het om naar buiten gaan gaat! Zelfs nu zit hij het liefst de hele dag buiten en komt hij pas naar binnen als hij het idee heeft dat er iemand voor hem in de kamer staat.

Schele is bij ons gekomen na het overlijden van zijn baasje, samen met zijn ‘broer’ Nozem. Die zit op dit moment helaas letterlijk in de ziekenboeg en we weten nog niet hoe snel hij opknapt. We willen Schele de kans op een thuis niet onthouden, al zouden we het wel heel leuk vinden als Nozem op den duur naar hetzelfde huis mag verhuizen!

Beiden zijn het dus gewend samen te leven met andere katten en Schele moet zijn kamer nu ook delen met hem onbekende katten. Dit laat hij gelaten over zich heen komen, totdat ze te intens zijn aura inkomen, dan laat hij even weten hier niet van gediend te zijn. Zeker als ‘zijn mens’ in de buurt is, heeft hij liever niet dat hij de aandacht moet delen! Als een hondje kan hij je volgen en blijft maar kopjes geven. Of hij net zo makkelijk omgaat met kinderen weten we niet, maar die mogen uiteraard mee om kennis te maken.

Wil je kennis komen maken, is het belangrijk te weten dat wij enkel op afspraak werken en bij het betreden van ons pand een mondkapje verplicht is.