Sashimi

De één is gek op een lekker stukje sashimi zalm. De andere vind de kleur van onze Sashimi weer leuker. Onze Sashimi is natuurlijk opzoek naar iemand die haar kleur en karakter wel geweldig vind. Want het is zeker een dame met veel pit. Maar leer je haar grenzen even kennen dan is ze helemaal niet zo moeilijk.

Je zal het niet zo snel zeggen als ze haar ziet ,maar Sashimi is negen jaar oud. Ze is als ‘zwerver’ bij ons binnengekomen. Al snel was het ons wel duidelijk dat ze niet van andere katten houd. Ze hoeft ze dan ook maar te zien of ze wil ze alweer uit haar buurt hebben. Dit is natuurlijk wel ideaal als je ‘vreemde’ katten is je tuin hebt. Zij zal haar eigen thuis wel goed voor jou verdedigen.

Gelukkig is ze wel liefdevol naar mensen. Zo is ze dol op knuffelen en heel goed in kopjes uitdelen. Alleen houd ze er niet van om een hele polonaise aan haar lichaam te hebben. Ze zal het waarschijnlijk wel fijn vinden om naar buiten te gaan. Zoals gezegd kan ze dus niet met andere katten overweg. Hoe ze op honden of kinderen reageert weten wij niet. Alleen lijken jonge kinderen ons niet zo’n goed plan.

Kortom, ben jij opzoek naar een leuke dame met een klein beetje een pittig karakter? Dan past Sashimi misschien wel bij jou! Neem contact met ons op.