Rosie (GERESERVEERD)

Rosie is een dame van ongeveer 4 jaar oud. Ze vind alle nieuwe situaties spannend. Maar benader je haar rustig dan laat ze alles over zich heen komen.

Ze is bij ons binnengekomen met haar twee kittens. Al snel is zij samen met de kittens verhuisd naar een pleeggezin. Zoals al gezegd vind ze alles in het begint spannend. Net zoals de eerste dagen in een pleeggezin. Plotselinge bewegingen, iemand die opstaat, dat vond ze maar eng en wachtte liever onder het bed even af tot alles weer rustig was.

Na een paar dagen ontdooide ze en werd duidelijk hoe veel ze van knuffels houdt. Ze komt de knuffels ook graag halen als je even geen aandacht aan haar geeft en laat zich rustig over de buik kriebelen. Ze is heel enthousiast, bijvoorbeeld omdat ze

een traktatie krijgt of ze geknuffeld wordt, dan wordt haar staart dik. Dit is geen teken van agressie of angst, het is haar manier om te laten zien dat ze blij is.

Wij verwachten dat Rosie prima als een binnenkat geplaatst kan worden. Hoe ze op honden, katten en kinderen reageert is niet bekend. Gezien haar karakter lijkt het ons niet verstandig om haar bij jonge kinderen of honden te plaatsen.

Kortom, geef jij Rosie even de tijd om zich te te ontdooien. Dan krijg je er een onwijs leuke kat voor terug. Zie jij Rosie al bij jou wonen? Neem dan eens contact met ons op!